Banner Shadow

Cine suntem

Cine Suntem

Dracma Contab

Dracma Contab a fost înființată în anul 2004 cu scopul de a oferi asistență profesională investitorului străin în România prin consultanță ordinara și specializată în domeniul fiscal, administrativ și juridic.

Compania își desfășoară activitatea în România, întemeindu-si rădăcinile în orașul București, fiind înființată din inițiativa unor profesioniști italieni și români. Calitatea serviciilor noastre este rezultatul unui angajament continuu și constant.

Misiune

Keep it simple

Principala misiune a societății Dracma Contab este de a deveni un protagonist în toate sectoarele strategice, menținând o relație umană cu clientul,  elastica si de transparență și colaborare reciprocă.

Schimbarea continuă a condițiilor economice și juridice ale sistemelor, turbulențele, internaționalizarea și globalizarea piețelor au drept consecință imediată necesitatea de a acționa prompt și profesional vizavi de aceste schimbări, propunând soluții la cele mai diverse și complexe probleme.

Datorită angajamentului constant și a profesionalismului demonstrat, Dracma Contab a primit în decursul anilor multiple premii (în 2013 și 2015) din partea C.E.C.C.A.R. - Corpul experților contabili autorizați din România, cu distincția de cea mai buna firmă de contabilitate din România în categoria firmelor de contabilitate mici și mijlocii (clasament realizat pe baza activitatii și situațiilor financiare aferente exercițiului financiar 2012, respectiv 2014).